מבשלים בשטח - שניצל דלעת
מאת: רועי עפרון
חותכים דלעת לפרוסות ומקלפים את הקליפה
בכלי מכינים תערובת של ביצים טרופות, מלח ופלפל, כף חרדל, כפית שום כתוש ומעט שמן זית
בכלי נוסף מערבבים פירורי לחם, טימין יבש, פלפל שחור גרוס טרי, שומשום לבן, קצח וגרידת לימון
טובלים את פרוסות הדלעת במעט שמן זית, מנערים, מקמחים היטב ומנערים שוב
לאחר הקימוח טובלים את פרסות הדלעת המקומחות בתערובת הביצים ובפירורי הלחם
ומטגנים בשמן במחבת כבדה.
לרוטב:
בקערה קטנה מערבבים כוס צ'ילי מתוק, חצי כוס דבש, קורט צ'ילי גרוס לפי הטעם ורבע כוס שמן זית
בתיאבון ! |