טיולי ג'יפים - ג'יפ-סי

 
 

מבשלים בשטח - שניצל דלעת

מאת: רועי עפרון

חותכים דלעת לפרוסות ומקלפים את הקליפה
בכלי מכינים תערובת של ביצים טרופות, מלח ופלפל, כף חרדל, כפית שום כתוש ומעט שמן זית
בכלי נוסף מערבבים פירורי לחם, טימין יבש, פלפל שחור גרוס טרי, שומשום לבן, קצח וגרידת לימון
טובלים את פרוסות הדלעת במעט שמן זית, מנערים, מקמחים היטב ומנערים שוב
לאחר הקימוח טובלים את פרסות הדלעת המקומחות בתערובת הביצים ובפירורי הלחם
ומטגנים בשמן במחבת כבדה.

לרוטב:
בקערה קטנה מערבבים כוס צ'ילי מתוק, חצי כוס דבש, קורט צ'ילי גרוס לפי הטעם ורבע כוס שמן זית

בתיאבון !

 
טיולי ג'יפים לפי אזורים
טיולי ג'יפים צפון • טיולי ג'יפים גליל עליון • טיולי ג'יפים רמת הגולן • טיולי ג'יפים כנרת • טיולי ג'יפים גליל מערבי • טיולי ג'יפים חיפה והכרמל
טיולי ג'יפים מרכז • טיולי ג'יפים ירושלים • טיולי ג'יפים מדבר יהודה וים המלח
טיולי ג'יפים דרום • טיולי ג'יפים ערבה ואיילת
• דרך הבשמים • מנזר המרסבא רמת המדבר • נחל דישון • מקורות המים • מעיינות ובריכות בגולן • נחל סמך ואום אל קנטיר
 
 
פרסום אינטראקטיבי